State AS designbyrå

Om oss

Designprofiler, UX, animasjoner, 3D, produktfoto +++

 


State designbyrå for markedsførere

Dine idéer og kunnskap om egen merkevare i kombinasjon med litt av vår design- og animasjons-magi pleier å gi resultater som står ut i mengden. Hvis du har en idé som gjør seg på trykk, på kino eller i sosiale medier, vil vi gjerne diskutere den. 

 

State designbyrå for byråer

Vi har jobbet i og med reklame- og designbyråer i over 20 år. Vi kjenner de tighte tidsfristene, pølsefredagene og kvalitetskravene. Vi har levert 3D, animasjon, design, layout, storyboards, lyd og etterarbeid til uttallige små og store produksjoner, og vi samarbeider godt med etablerte team. Alltid på tid, og alltid på budsjett! Kontakt oss for et lønnsomt samarbeid.

 
 

Hvem er vi?

 
Stephan_800px.png

Stephan von Simson
design og prosjektledelse

Stephan har drevet State siden starten i 2008 og vært lead designer for prosjekter som rebrandingen av 1881 og Ventelo, og med på å designe kundeflyten som gjør at reisen med Flytoget går som en drøm. Samtidig har hans oppvekst i reklamebyrået DDB/New Deal gjort at han vet hvordan man selger varer gjennom effektivt design.

FC_800px.png

Finn Christian Stoveland
3D, motion, film

Finn Christian har jobbet i kulissene eller bak Macen på utallige reklamefilmer som du garantert har sett på kino, TV, boards, eventer eller internett. Han har bakgrunn fra Qvisten og reklamebyråene DDB og Ernö, i tillegg til at han var med på å starte State designbyrå for 11 år siden.