Om oss / kontakt

Så hyggelig at du vil bli bedre kjent med oss. Vi tar gjerne en prat om ditt neste prosjekt.

1.
Vi er
to kreatører som skapte drømmebyrået vårt i 2008. Ryddige rutiner og god kjemi med kunder har stått i sentrum siden starten.

2.
Vi har samlet erfaring fra både store og små design-prosjekter i over et tiår:

+
Erfaring med identitetsdesign
Vi har vært involvert i identitetsdesign innenfor telekom, transport, offentlig forvaltning, elektronikk, leketøy, m.m. for kunder som Flytoget, 1881, Ventelo, Kreftforeningen, m.fl.
+
Erfaring med Motion Graphics, animasjoner og filmer
Vi står bak utallige animerte reklamefilmer og infofilmer som kombinerer ekte film, illustrasjoner og 3D. Filmer du kanskje har sett på TV, kino eller i sosiale medier, eller på skjermer på t-banestasjoner, kjøpesentre eller messestands.

Vi løser både Motion Graphics-oppdrag for reklamebyråer og for merkenavnene direkte. I løpet av årene har vi levert Motion Graphics for avsendere som Nordisk ministerråd, Virke, Thon Eiendom, SJ Norge, Ruter, Intersport, Flytoget, McDonald's, Hafslund, Fjordland, Kreftforeningen og mange, mange fler.
+
Erfaring med printdesign
Vi har ryddige rutiner og dyptgående kompetanse på design for alle slags trykte medier, slik som brosjyrer, plakater, roll-ups, displayer, forpakninger, butikkmateriell, folier, m.m. Gjennom årene har vi designet trykksaker for kunder som Flytoget, SJ Norge, Pinell, Trafikanten, Tiny Audio, Torger S. Iversen, m.fl.
+
Erfaring med UX-design
Visste du at State står bak rebrandingen av 1881.no? Eller designet til Flytoget-appen? Og neste gang du er på Gardermoen, kan du sende oss en tanke når du ser det nydelige, gjennomsiktige nedtellingsuret over Flytoget-terminalen – dette er nemlig noen av mange prosjekter der vi har levert design som forbedrer kundeflyt og brukeropplevelsen.
Se hvilke tjenester vi tilbyr.

3.
Noen kunder vi har hatt gleden av å samarbeide med:

Kontakt oss

Vi vil gjerne høre fra deg! Send mail til state@state.no eller bruk dette skjemaet.

Takk! Du hører fra oss snart
Noe gikk galt, vennligst prøv igjen